Home@The Fifties, member of Home@The Movies American Furniture and home Cinema Stores

Wie kent ze niet? De Amerikaanse Diners die in zowat iedere film wel ergens opduiken. Zelden is een symbool zo sterk geweest dat het de tand des tijds heeft doorstaan en nu nog steeds tot de verbeelding spreekt.
Neon Reclame, de typische Diner Booths met hun rood-wit gekleurde zetels, barkrukken met blinkend chroomwerk en de Juke Box die uw favoriete deuntje staat te spelen.

Home@The Fifties is uw speciaalzaak als het gaat om inrichting en aankleding  van uw woning of zaak in de typische stijl van de 50’s.
De meubels van het Bel-Air gamma staan garant voor kwaliteit. Zij bieden een bijzonder groot assortiment aan van ondermeer zitbanken, barkrukken, diner booths, diner tafels,…. Kortom een volledig aanbod aan retro meubels binnen handbereik.

Binnenstappen bij Home@The Fifties is als teruggeflitst worden naar het tijdperk van de vetkuiven, Drive in Movies, Pocorn , …. Wij laten u kennis maken met alles wat deze periode zo speciaal maakte.

Niet alleen zijn wij uw speciaalzaak als het gaat over retro meubilair maar tevens zijn wij reeds meer dan 15 jaar lang de referentie in het bouwen en inrichten van thuisbioscopen.
Neem even een kijkje op onze website www.homeatthemovies.be, uw eigen kwalitatieve Home Cinema is nog nooit zo bereikbaar geweest.
Wij bieden u de ultieme combinatie van Amerikaanse retro meubels met alles wat een Home Cinema aantrekkelijk maakt: hoogstaande beeld en geluidskwaliteit, aangepast zitcomfort, … tot en met de popcorn machines.

Alles om uw Amerikaanse droom waar te maken onder één en hetzelfde dak, dat vind je allen bij home@The Fifties en Home@The Movies, the leading brands in creating The American Dream at home.

Mail of bel ons even voor een afspraak, en u kan in onze demo ruimtes alles zelf ervaren en beleven.

Graag tot binnenkort in één van onze demo ruimtes


Powered by CubeCart
Copyright Devellion Limited 2006. All rights reserved.